Plexiglas Opaal

plexiglas opaal , materiaal is acrylaat XT Lichttransmissie Opaal 28 % (wit melkglas achtig plexiglas dat 28 % licht doorlaat) Vult u de gewenste dikte in , lengte en breedte in mm Voorbeeld 10cm = 100mm Let op: niet geschikt voor balcon afscheiding, neem dan Polycarbonaat opaal. Wij zagen gratis voor u op lengte en breedte!


 


Disclaimer: De plexiglas platen die standaard op de website verkocht worden zijn niet altijd van het merk Plexiglas®Indien u specifiek  plexiglas platen van het merk plexiglas® wenst kunt u ons een e-mail sturen voor een offerte

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 27,40

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Plexiglas Opaal

Plexiglas Opaal wordt vaak gebruikt voor lichtbakken en andere toepassingen om indirect licht door te laten, door de melkachtige structuur is dit materiaal er uitstekend geschikt voor. Lichttransmissie Opaal 28 % (wit melkglas achtig plexiglas dat 28 % licht doorlaat)

Andere benamingen Voor dit product Zijn : Acrylaat, PMMA, perspex,acrylglas,altuglas,oroglas

Leverbaar in diktes 2,3,4,5 mm

De standaard variant die wij leveren is een geëxtrudeerde kunststof. Niet geschikt voor buitengebruik zoals Balkon afscherming of als vervangend glas voor buiten. Neemt u dan onze massieve Polycarbonaat platen.

 

Boren

 

U kunt zelf heel makkelijk in het materiaal boren, neem een traploze boormachine/schroefboormachine en gebruik een metaalboortje.(hou de toeren laag en druk niet te hard, laat de machine zijn werk doen). Gebruik schilderstape op de plek waar u gaat boren, dit voorkomt uitschieten en daarmee krassen in het materiaal.

 

Zagen

Gebruik voor het zagen een fijn metaalzaagblad, net zoals boren geldt wanneer u machinaal zaagt, niet te hard in de toeren zagen.

 

Andere bewerkingen voor plexiglas

 

* Plexiglas laat zich Polijsten

* Plexiglas laat zich laseren

* Plexiglas laat zich Frezen

* Plexiglas laat zich graveren

* Plexiglas laat zich boren

 

Toepassingen pelxiglas:

 

Plexiglas kent vele toepassingen. Plexiglas Opaal gebruikt men bijvoorbeeld voor lichtbakken, maar ook erg mooi als decoratief gebruik, zet er een lamp achter en het schijnt mooi indirect door.