Plexiglas spatscherm helder met uitsparing

Wij hebben een spatscherm ontwikkeld om de veiligheid voor u en/of uw personeel te verhogen. Handig te plaatsen met bijgeleverde voetjes of snel op te hangen door de boorgaten te gebruiken.

Formaat: 1000 mm breed x 800 mm hoog.
Uitsparing: 250 mm breed x 150 mm hoog.
Voorzien van 2 boorgaten voor ophangen.
Materiaal: plexiglas helder met een dikte van 4 mm.

Dit is de versie met uitsparing.
Wilt u liever zonder uitsparing, dat kan klik dan hier: spatscherm zonder uitsparing

Levertijd minimaal 5 werkdagen.


Disclaimer: De plexiglas platen die standaard op de website verkocht worden zijn niet altijd van het merk Plexiglas®Indien u specifiek  plexiglas platen van het merk plexiglas® wenst kunt u ons een e-mail sturen voor een offerte

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 92,50

Productbeschrijving

Details

Plexiglas spatscherm Helder met uitsparing

Plexiglasworld heeft een standaard Plexiglas spatscherm voor u ontwikkeld om u en uw personeel extra te beschermen. Makkelijk te plaatsen door meegeleverde voetjes en eventueel op te hangen doordat de plaat standaard is voorzien van 2 boorgaatjes. De foto zoals u kunt zien is een versie voorzien van uitsparing.

De afmetingen van het spatscherm is 1000 mm (breed) x 800 mm (hoog) en een uitsparing van 250 mm (breed) en 150 mm (hoog).
Naast het standaard plexiglas spatscherm kunnen wij op aanvraag elke gewenste maat leveren. Ook kan het spatscherm in een ander materiaal worden geleverd, zoals Polycarbonaat en Pet-G. Neem in dat geval contact met ons op en bel: 020-2611792 of mail ons op: info@plexiglasworld.nl

Schoonmaaktip: gebruik voor schoonmaken een sopje met water en groene zeep, dus geen glassex en andere agressieve schoonmaakmiddelen.