Plexiglas spatscherm helder zonder uitsparing

Wij hebben een spatscherm ontwikkeld om de veiligheid voor u en/of uw personeel te verhogen. Handig te plaatsen met bijgeleverde voetjes of snel op te hangen door de boorgaten te gebruiken.

Formaat: 1000 mm breed x 800 mm hoog.
Uitsparing: 250 mm breed x 150 mm hoog.
Voorzien van 2 boorgaten voor ophangen.
Materiaal: plexiglas helder met een dikte van 4 mm.

Dit is de versie zonder uitsparing.
Wilt u liever zonder uitsparing, dat kan klik dan hier: spatscherm met uitsparing

Levertijd minimaal 5 werkdagen.


Disclaimer: De plexiglas platen die standaard op de website verkocht worden zijn niet altijd van het merk Plexiglas®Indien u specifiek  plexiglas platen van het merk plexiglas® wenst kunt u ons een e-mail sturen voor een offerte

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 92,50

Productbeschrijving

Details

Plexiglas spatscherm helder zonder uitsparing

Plexiglasworld heeft een standaard Plexiglas spatscherm voor u ontwikkeld om u en uw personeel extra te beschermen. Makkelijk te plaatsen door meegeleverde voetjes en eventueel op te hangen doordat de plaat standaard is voorzien van 2 boorgaatjes. De foto zoals u kunt zien is een versie voorzien van uitsparing.

De afmetingen van het spatscherm is 1000 mm (breed) x 800 mm (hoog).
Naast het standaard plexiglas spatscherm kunnen wij op aanvraag elke gewenste maat leveren. Ook kan het spatscherm in een ander materiaal worden geleverd, zoals Polycarbonaat en Pet-G. Neem in dat geval contact met ons op en bel: 020-2611792 of mail ons op: info@plexiglasworld.nl

Schoonmaaktip: gebruik voor schoonmaken een sopje met water en groene zeep, dus geen glassex en andere agressieve schoonmaakmiddelen.